Frakt og levering

Hos oss kan du velge mellom to ulike fraktmetoder:

Leveringsmetoder

Vi tilbyr levering kun i Norge.

Klimanøytral

?

Hente i butikk

Du kan hente ordren din gratis i butikken. Du vil her motta e-post med et ordrenummer som du oppgir i kassen når du henter pakken din. Vi sender ut SMS når pakken er klar for henting. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått SMS bekreftelsepå at pakken er klar til å hentes. For henting i butikk starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestillingen blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. Blir du forhindret fra å hente pakken, ta kontakt.Dersom du ikke henter pakken din vil det bli sendt en påminnelse.

Leveringstid

Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du bli belastet med et gebyr på returporto. Du står selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

Vi gjør oppmerksom på at ved bestillingsvarer kan leveringstiden være noe lengre. Vi vil ta kontakt med deg og holde deg oppdatert på din bestilling.

Jeg savner ordrebekreftelsen

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på e-post innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp og vi ber deg ta kontakt med kundeservice på e-post: Post@dfu.noVær oppmerksom på at e-post kan havne i spam-filteret, sjekk gjerne søppelposten.

Hva koster frakt?

Vi har gratis frakt for kjøp over 1000,- 

Kjøp under 1000,- kommer frakt tillegg på 99,-

Kjøp av møbler eller bestillingsvarer vil det påløpe frakt.