Montana Mini | DFU

Montana Mini – ny hylleserie til en gunstig pris

Montana Mini er en ny, fleksibel hylleserie fra Montana. Med stilrene kanter i materialer av god kvalitet kan du selv tilpasse hyllene slik at du finner den beste løsningen for deg og ditt hjem.

«Med Montana Mini gjør vi design og håndverk tilgjengelig for et større publikum. Med sine mange funksjonaliteter ser vi Mini som et designprodukt du har med deg hele livet, fra ung til gammel.»
– Joakim Lassen, CEO Montana

Enkle, brukervennlige funksjoner
Montana Mini kommer i forskjellige modulstørrelser, kall det gjerne byggeklosser. Her har du anledning til å mikse og matche med forskjellige farger og størrelser slik at hyllene glir inn i dine omgivelser på en stilren og elegant måte. «Byggeklossene» festes enkelt sammen ved hjelp av sterke magneter, noe som gjør det enkelt å lete seg frem til det perfekte uttrykk. Om du elsker variasjon er dette en ideell løsning for et rom som stadig er i endring.

Slitesterkt materiale og tidløst design
Alle moduler er like dype (25 cm) og laget av Montanas eget slitesterke MDF-materiale. Hyllene tåler derfor mye slitasje, men er også lette og enkle å håndtere. Serien består av firkantede moduler som måler H 35,4 x B 35,4 x D 25 cm, og du kan velge om du ønsker de åpne, lukket eller som hyller. Tykkelsen på veggene er 8 millimeter, noe som skaper tynne, moderne linjer.
Siden hyllene kommer i 10 forskjellige farger finnes det gode muligheter til å uttrykke sin egen personlige stil, og få hyllene til å passe inn i ferdig dekorerte rom. Fargepaletten består av ti poetiske og komplekse vannbaserte farger, utviklet i samarbeid med fargeekspert og designer Margarethe Odgaard. Fargene er utviklet for å kunne kombineres, og komplimenterer hverandre på en nydelig måte.

Kompromissløs stil for ditt hjem
Montana Mini gir deg muligheten til å skape ditt ideelle rom, på din måte. Serien er utviklet for å gjøre oppbevaring til noe enkelt, men også noe vakkert og elegant. Med kombinasjonen av rene moderne linjer og duse, innbydende farger kan du være kompromissløs med din stil og skape det rommet akkurat du ønsker å komme hjem til.