Mags sofaserie – HAY! | DFU

MAGS sofaserie

Mags sofa fra HAY

Mags fra HAY er en sofaserie designet med minimale detaljer, der komfort spiller hovedrollen. Mags er bygd med slitesterke materialer av god kvalitet, og en kombinasjon av skum og fjæring sørger for optimal komfort som varer lenge. Serien finnes i flere versjoner, og kan velges i en rekke forskjellige teksturer og farger, slik at du kan finne sofaen som best passer deg og dine omgivelser.

HAY
HAY ble grunnlagt i 2002 med mål om å gjøre godt design tilgjengelig for et så stort publikum som mulig. Med inspirasjon fra retninger innen mote og arkitektur har HAY utviklet møbler av høy, langvarig kvalitet, der estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd.

Produktene
Møblene er utviklet ved hjelp av slitesterke, bærekraftige materialer, designet for å passe inn i en moderne livsstil. I samarbeid med noen av verdens mest dyktige designere har HAY tatt i bruk rene linjer og minimale detaljer kombinert med kompromissløs komfort og funksjon. Resultatet er møbler med tidløst design, ikke bare skapt for langvarig bruk, men også for å kunne tilpasses ethvert rom og enhver livsstil.