Interiørkonsulent på hjemmebesøk? | DFU

Ann Kristine Søreide er ny interiørkonsulent hos oss. Hun har ansvar for vår oppsøkende virksomhet hvor vi går hjem til kundene for å komme fram til tilpassede interiørløsninger. Les intervjuet med henne under bildet.

Kontakt oss på telefon 51 61 99 00 eller på mail for å avtale tidspunkt for hjemmebesøk.

Finn den gode løsningen sammen med Ann Kristine

Ann Kristine Søreide (38) er utdannet dekoratør og har lang fartstid fra salg og service. Blant annet fra klesbransjen hvor hun en tid hadde dekoransvar for rundt 30 butikker på Østlandet. De siste 7 årene har hun jobbet med møbler, og trives veldig godt med dette.

– Hva legger du vekt på når du gir råd til folk?

– For meg er det viktig å kunne møte kundene på deres egen «plattform». I deres eget miljø. Da er det lettere å kunne inspirere, veilede og foreslå endringer.

– Det handler om å forstå kundenes ønsker og behov. Deres livssituasjon kan ha forandret seg. Kanskje er det på vei fra en leilighet til et hus? Kanskje skal de innrede en hytte? Sammen kan vi skape den beste kombinasjonen av møbler, lamper og farger.

– Nå er det fokus på miljø, investeringer som varer og kvalitet er viktig i flere aspekter av forbruksmønsteret vårt. Varig design, og at man bygger videre på det man har. Da finner man fram til den personlige stilen – for ingen behov er like. Ingen ønsker heller.

– Farger er en viktig del av et interiør. Hva kan du si om dagens trender?

– Gult har blitt utnevnt til å bli årets farge. Vi ser at årets fargepalett kommer med et bredt spekter av nyanser fra hvitt, beige, grått og brunt. Sammen med dette nyanser av blått, grønt, gult, oransje og rødt. Så nå kan alle finne farger de liker. Det er tydelig at varme toner er populært. Gjerne «greige» – altså den varme blandingen av beige og grått.

– Med året vi har lagt bak oss står trivsel sterkere enn noen gang. En blanding av natur, harmoni og ro sammen med lekne farger og løsninger. En må finne ut hva en trives med og ønsker, og her hjelper vi gjerne.

– Opplever du at vi bryr oss mer om våre hjem nå under pandemien?

– Absolutt. Vi ser tydelig at folk investerer mer i sine hjem. Dette er ikke tiden for eksotiske langturene, og folk har fokus på å skape trivsel rundt seg i hverdagen. Og det er tross alt flest hverdager.

– Har du noen personlige designfavoritter?

– Ja, jeg har flere favoritter. Og liker en god miks av forskjellige design. Det er så mye flott å velge i. Norske merker som LK Hjelle, Eikund og Fjordfiesta. Dette sammen med svensk og dansk design liker jeg veldig godt.

– Hva vil det koste med personlig rådgivning hjemme?

– For et hjemmebesøk koster det kr. 1.500,- Da setter vi av en time. Om det blir en handel ut av dette besøket, er dette noe vi gir som en del av servicen vår.

– Helt til slutt; etter dialekten å dømme så kommer du ikke fra denne regionen?

– Nei, jeg er romsdaling. Jeg kommer fra et lite sted mellom Molde og Ålesund. Men så traff jeg en kjekk gutt fra Stavanger da, så nå bor jeg her. Det har jeg gjort i 10 år, og jeg stortrives.
Kontakt Ann Kristine på telefon 51 61 99 00 eller på mail.