Hifive fra Northern | DFU

HIFIVE – elegant hylle- og oppbevaringssystem fra Northern

Northern startet som et selskap som designet belysning, men har senere utviklet seg til et bredt merke innen interiør, med et mål om å kombinere kreativt uttrykk med tradisjonelt håndverk. Northerns fokus er simplisitet og vakkert design, men også å utvikle funksjonelle møbler som tåler langvarig bruk. Ved bruk av naturlige materialer og godt håndverk utvikler Northern produkter som gjenspeiler det ville og vakre ved den nordiske naturen.

Produktene
Northern utvikler kolleksjoner av møbler innen en rekke kategorier, men alltid med stilren funksjonalitet som hovedfokus. Designet på møblene gjør de lette å kombinere, og du har muligheten til å kunne mikse og matche med forskjellige farger og overflater, og skape kontrast eller samspill i rommet du ønsker å dekorere. Med inspirasjon fra både klassiske silhuetter og moderne geometri leverer Northern elegante møbler bygd av rene, naturlige materialer i upåklagelig kvalitet.

Hifive cabinet fra Northern
Hifive fra Northern er et elegant hylle- og oppbevaringssystem designet for plassering av elektronisk utstyr som høyttalere og underholdningssystemer. Hifive består av en åpen hylle, en enhet med en dør som kan trekkes opp eller ned, en base av metall og en hel, ren overflate som binder delene sammen. Systemet finnes i versjoner for vegg og gulv, og hyllene kan enkelt skrus opp på veggen. Hifive kan velges i både lys, mørk og svart eik, slik at du enkelt finner den stilen som passer best for ditt rom. I mars får du 20 % rabatt på hele Hifive-kolleksjonen fra Northern. Tilbudet gjelder t.o.m 31/3-2020.