FROST – nydelig dansk design | DFU

FROST – design som varer

FROST ble etablert i 2002 av Hans Jørgen Frost. Hans drøm var å lage en ny generasjon designerprodukter der formen følger funksjonen. Resultatet har blitt en et bredt spekter av vakre og funksjonelle produkter med stilrene former og minimalistisk design. Alt er laget for å tåle langvarig bruk. Alt formgitt for å være stilfullt og flott lenge. Dette er dansk design på sitt beste.

FROST leverer tidløst design til blant annet garderober, bad, kjøkken og stue. Mange av produktene finner du hos dfu. Velkommen til å utforske de vakre FROST-produktene i butikken vår. Dette er kvalitet til å ta og føle på!

––

FROST introduserer i 2021 den nye SIT Collection – designet av Bønnelycke mdd. Den spennende nye samlingen inkluderer rene og elegante småmøbler til stue, spisestue, kjøkken, bad eller andre rom.

Produktene er laget av aluminium og/eller rustfritt stål, og er tilgjengelig i Matt Black eller Matt White-finish. Dette gjør dem veldig enkle å blande inn i ethvert interiør – eksisterende eller nytt.

Se de øverste seks bildene som ligger her: