10 % på møbler og belysning i hele januar. Gjelder også bestillingsvarer. | DFU

Velkommen til januarsalget

I januar får du 10 % på møbler og belysning. Dette gjelder også bestillingsvarer. I tillegg har vi en del utstillingsmøbler til salgs – med opp til 50 % rabatt. Følg med på Facebook og Instagram – eller kom innom butikken og se hva vi har.

––

Under ser du bilde av helpolstret 7-er fra Fritz Hansen. Denne har vi spesialpris på nå – kr 6.595. Tilbudet gjelder til 31. mars 2021.
Noe blir bedre med årene. Denne klassiske 7-eren i sort lær er en av disse. Stolen har nydelig sittekomfort. Polstringen på stolen er håndsydd. Dette er en av våre favoritter!

I tillegg ser du RO fra Fritz Hansen. RO™ har naturen som inspirasjon! En spesiallaget stol for Norge med naturlige jordfarger.
Tilbudet gjelder modell JH2 i stoff med bein i mørk eik. Spesialpris: Kr 27.995. Tilbudet gjelder i hele 2021.Fotskammel: Kr 7.995,-

Nå kan du også gjøre et godt kjøp på Hjelles klassiske Arena-sofa. Den finnes i flere lengder og som hjørnesofa. Nå får du 15 % avslag hvis du velger sofa i tekstilene Bardal, Hallingdal, Redal eller Amdal.

Tilbudet gjelder i hele januar!